Crna hronika

Tuča među suvlasnicima „Admirala“: Jedan pretučen, dvojica lišena slobode

Sudija za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom je dvojici osumnjičenih Novljana za nanošenje teških tjelesnih povreda Ž.P. iz Herceg Novog odredio pritvor. Osumnjičeni Lj.D i D.D su sprovedeni danas u ZIKS. Kako je potvrđeno Portalu Analitika, sva trojica su suvlasnici ugostiteljskog objekta „Admiral“ u Gradskoj luci.
Tuča među suvlasnicima „Admirala“: Jedan pretučen, dvojica lišena slobode
Portal AnalitikaIzvor

Iz Uprave policije navode kako je juče ODT-u podnijeta krivična prijava protiv Lj.D. i D.D.koji im je nakog saslušanja odredio zadržavanje do 72 časa.

Inače, Centru bezbjednosti u Herceg Novi je 9. avgusta Ž.P. prijavio da su ga nakon verbalne rasprave u ugostiteljskom objektu „Admiral”, fizički napali Lj.D.i D.D. udarajući ga zatvorenim šakama u predjelu glave. Nakon toga D.D. i Lj.D. su ga više puta gađali i pogodili u predjelu glave staklenim predmetima. Nanijeli su mu teške tjelesne povrede, što je i konstatovano u ljekarskom izvještaju.

Osnovni državni tužilac u Herceg Novom je ovoga puta brzo reagovao na počinjeno krivično djelo.

 

Kako se navodi u saopštenju iz Tužilaštva, Ž.P. je upućen u Opštu bolnicu u Meljinama kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć, a nakon toga je upućen u Klinički Centar Crne Gore u Podgorici. Oštećenom Ž.P. su konstatovane teške tjelesne povrede – fraktura dva zuba u gornjoj vilici i fraktura donje vilice.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji je naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje kako bi se događaj rasvijetlio.

- U toku kriminalističke obrade, službenici CB Herceg Novi, došli su do saznanja na osnovu kojih su identfikovali i lišili slobode LJ.D. i D.D zbog sumnje da su počinili navedeno krivično djelo. Ova dva lica su nakon lišenja slobode privedena nadležnom tužiocu na dalje postupanje, uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda - navode iz Uprave policije.

Portal Analitika