Društvo

Pretežno sunčano, popodne drastična promjena

Danas se u Crnoj Gori očekuje pretežno sunčano vrijeme uz umjeren do pojačan razvoj oblačnosti, a u ppodnevnim satima i tokom noći moguća je lokalno kratkorajna kiša ili pljusak sa grmljavinom, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
Pretežno sunčano, popodne drastična promjena
Portal AnalitikaIzvor

U južnim predjelima pretežno sunčano, uz umjeren do pojačan razvoj oblačnosti, a uglavnom u popodnevnim satima i tokom noći uslovi za lokalno kratkotrajnu kišu ili pljusak i grmljavinu. 

Na sjeveru promjenljivo oblačno i svježije, povremeno kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Ponegdje su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode. 

Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, južnih smjerova, popodne u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, krajem dana i tokom noći u pojačanju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 32 stepena. 

aw

Nalet kiše ili kratkotrajni pljusak sa grmljavinom je pojava na koju smo već navikli ovog ljeta a prema informacijama sajta ''accuweather'' novi nalet se u Podgorici očekuje oko 16 sati kada će uprkos kiši temperatura biti 30 stepeni. U kasnim večernjim časovima očekuje se oko 20 stepeni. Zbog promjene vremena oprez u vožnji i za hronične bolesnike.

Portal Analitika