Crna hronika

Gledić: Moj sin je udarao sestru, ali je ranije i ona mene

Verica Vjera Gledić, Milanova majka, potvrdila je Pobjedi da je njen sin pretukao sestru Milenu Perošević u ponedjeljak, zbog čega je ona podnijela krivičnu prijavu, ali kaže da ga je ona ,,isprovocirala jer je prala prozore dok je on sjedio u dvorištu“.
Gledić: Moj sin je udarao sestru, ali je ranije i ona mene
Portal AnalitikaIzvor

 Milanova sestra od strica Milena Perošević podnijela je krivičnu prijavu protiv njega, jer je, kako navodi, on pretukao zbog imovinskih nesuglasica. Majka Gledića obratila se Pobjedi kako bi razjasnila pod kojim okolnostima se dogodio incident. Naime, ona nije demantovala da je njen sin pretukao Perošević, već je ,,navela razloge zbog kojih je on to učinio“.

“Tog dana moj sin jeste udarao Milenu Perošević, ali je prije godinu i po ona mene brutalno pretukla i zbog toga platila 350 eura kazne. Sigurna sam da je Milan otišao da je udari revoltiran tim incidentom“ ispričala je Gledić. Kako je kazala, Perošević je provocirala njenog sina.

“Ona je mog sina provocirala perući prozore dok je on sjedio u dvorištu. Ja nijesam vidjela kada je on ušao u kuću kod Milene, niti kad je udarao“ ispričala je Vjera dodajući da je njen sin nakon toga ušao u kuću vidno uznemiren. Kako nam je objasnila, Milan je nakon toga otišao kod svog advokata i sa njim se vratio kući.

“U međuvremenu je stigla policija i Milan je otišao u ispostavu policije gdje je dao izjavu o svemu što se dogodilo. Nakon toga je otišao u hitnu gdje je dobio injekciju za smirenje, jer je bio vidno uznemiren, poslije čega je otišao u Budvu, gdje inače radi“ kazala je Gledić. Dodala je da u trenutku kada je Milan udarao svoju sestru njena djeca nijesu bila u kući, kako je to Perošević navela u krivičnoj prijavi. Vjera naglašava da incident koji se dogodio u ponedjeljak nije posljedica sukoba oko imovine, već toga što je Milena prije godinu i po dana pretukla nju. Taj sukob oko imovine je imao sudski epilog prošle godine i Milena i njene sestre su spor izgubile i pred Osnovnim sudom na Cetinju i pred Višim sudom u Podgorici - kazala je Perošević. Pokušavajući da opravda sina, ona je navela da je ,,Milan veoma vezan za nju, što potvrđuje činjenica da je zbog toga bio oslobođen vojske“. “Milan je početkom devedesetih godina bio šampion Jugoslavije u boksu. Jako je vezan za mene. On je čak i vojske oslobođen zbog toga“ navela je Gledić.

Pobjeda                                                                

Portal Analitika