Rukomet

BULATOVIĆ: Možda nijesmo sve imale isti cilj!

Reprezentacija Crne Gore u Rio de Žaneiro došla je da se bori za medalju, kazala je desni bek crnogorske reprezentacije, Katarina Bulatović, navodeći da to možda nije bio cilj svih rukometašica.
BULATOVIĆ: Možda nijesmo sve imale isti cilj!
Portal AnalitikaIzvor

Rukometašice su danas u trećem kolu poražene od Rumunije 25:21 i trećim porazom šanse za četvrtfinale svele u domen teorije. Bulatović je naglasila da je poraz od Rumunije bio bolan.

"Vjerovala sam da možemo da se vratimo u trku za četvrtfinale, ali očigledno nijesmo našli odgovor na pitanje zašto smo bile tako loše u prva dva meča. Došle smo da se borimo za medalju, mada možda nijesmo sve imale isti cilj. Treba da sjednemo i razmislimo šta se dogodilo, ali jasno je da nije smjelo da bude tako ružno", kazala je Bulatović.

Lijevo krilo Majda Mehmedović kazala je nakon novog poraza da nikome nije teže nego rukometašicama. 

"Zahvaljujem se svima koji su vjerovali i izvinjavam im se što smo ih razočarale. Nije odbrana bila toliko loša koliko je napad podbacio. Mnogo tehničkih grešaka smo pravile. Na svakom meču smo jurile rezultat što je teško, a u glavi smo imale strah od nove greške u napadu", rekla je Mehmedović.

Portal Analitika