Crna hronika

Osumnjičen da se saobraćajcima lažno predstavio kao službenik ANB-a

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su, u sadejstvu sa službenici Stanice policije opšte nadležnosti Centra bezbjednosti Bar, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru juče podnijeli krivičnu prijavu protiv Lj.I, starog 41 godinu, rođenog u Beranama sa prebivalištem u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela lažno predstavljanje i faslifikovanje isprave.
Osumnjičen da se saobraćajcima lažno predstavio kao službenik ANB-a
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Lj.I. se, kako se sumnja, 23. jula 2016. godine, prilikom zaustavljanja vozila kojim je upravljao u Sutomoru, a zbog saobraćajnog prekršaja koji je počinio – prekoračenja brzine, saobraćajnim policajcima CB Bar lažno predstavio kao službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost. On je naime, sumnja se, saobraćajnim policajcima pokazao lažnu legitimaciju koju je predstavio kao pravu a na kojoj se nalazila njegova fotografija.   

Izvršenim provjerama i prikupljenim obavještenjima policijski službenici su utvrdili da Lj.I. nije zaposlen u Agenciji za nacionalnu bezbijednost i da mu nije izdata službena legitimacija, čime je, kako se sumnja, počinio navedena krivična djela.

 

 

Portal Analitika