Crna hronika

Nevenka Medin: Nikoga ne optužujem, ali Ulama zna istinu

Nevenka, majka Nemanje Medina, uputila je otvoreno pismo porodici Vladimira Ulame, u kojem navodi da ne želi nikoga da optužuje ali da ima pravo da zna šta se desilo s njenim sinom koji je nestao 8. jula.
Nevenka Medin: Nikoga ne optužujem, ali Ulama zna istinu
Portal AnalitikaIzvor

Nevenka je reagovala nakon što je majka Ulame zamolila javnost da unaprijed ne osuđuje njenog sina za nestanak Nemanje Medina, oglasila se i majka nestalog mladića. Podsjećamo da je porodica Ulama saopštila da će istraga pokazati kako njihov sin nema veze s nestankom Medina, kao i da će istraga to pokazati.

Porodica Medin upitala je Ulaminu majku zbog čega se njen sin krio 30 dana, zašto ćuti sad kad je uhapšen i zašto ni on, a ni njegov otac neće da idu na poligraf.

Zbog tih razloga Nevenka Medin smatra da Ulama zna istinu, ili bar njen dio.

Saopštenje Nevenke Medin prenosimo u cjelosti:

“Poštovana gospođo Ulama,

Bez ikakve  želje i namjere da vodim dijalog sa Vama  jednostavno  ne mogu da Vam ne postavim nekoliko pitanja:

- Zašto je nestanak mog sina i označavanje Vladimira Ulame kao nekog ko zna ili bi moga znati odgovor na ovo pitanje izazvalo kod Vas „odbrambeni stav“...?

- Zašto se Vaš sin krio skoro mjesec dana od kada se saznalo da je 08.07.2016. godine baš on bio  taj koji je uporno  pozivao Nemanju da se hitno nadju što je moj sin i prihvatio...?

- Zašto prilikom njegovog iskaza u svojstvu građanina nije htio ništa da kaže što bi policiji koristilo u pronalaženju Nemanje iako je vrlo izvjesno da je takvih informacija imao...?

- Zašto je kobnog dana isključio telefon pa su moji pokušaji da razgovaram sa njim ostali bezuspješni...?

- Zašto sada ćuti kada je izvjesno da bi on mogao znati pravu istinu ili bar njen dio...?

- Zašto ni on ni njegov otac ne žele da odgovaraju na poligraf...?

- Da li je ljudski da Vaš sin ne želi reći šta se zbivalo tog dana kako bi nam pomogao u njegovom pronalaženju...?

Poštovana gospođo, ne optužujem nikoga iako bih za to imala razloga, ali s pravom želimo znati šta se desilo sa mojim sinom, a Vaš  Vladimir zasigurno ima odgovor na to pitanje.

Još jednom iskazujemo povjerenje u istražne organe Crne Gore uz želju da što prije okončaju našu agoniju", napisala je Nevenka Medin.

Ulama je uhapšen 4. avgusta u cetinjskom selu Bjeloši, zajedno sa Bobanom Milićem kod koga se krio. U toj kući, policija je pronašla puške.

Prethodno ga je policija tražila skoro mjesec, jer je nestao nakon što je dao izjavu o nestanku Nemanje Medina 8. jula.

Nekoliko dana nakon nestanka, na Rijeci Crnojevića je pronađen Medinov zapaljeni automobil. (Portal RTCG)

Portal Analitika