Zabava

ABP: Barta na „Torchu“, Najdanov na „Sand Boxu“

Naredna dva dana, u srijedu i četvrtak, poslije 16 časova očekuje nas niz rezidencijalnih nastupa, ali i dva nastupa DJ-eva sa evropske scene na festivalu After Beach Parties.
ABP: Barta na „Torchu“, Najdanov na „Sand Boxu“
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj festival zavnično će trajati do 15. avgusta, a sudeći po dosadašnjim žurkama koje od 15. jula organizuje Montenegro Event agencija, interesovanje raste iz dana u dan.

U srijedu će DJ Roland Bartha nastupiti na „Torchu“ u Budvi, dok će rezident DJ Steff nastupati na plaži „San Trope“, takođe u Budvi.

U Ulcinju na Velikoj plaži, na lokaciji „D’Olcinijum“ nastupa Yll Megi, dok će na susjednom „Sand Boxu“ biti DJ Mallex.

Sutomorska „Terazza“ ugostiće rezidenta DJ Perry, dok će plažni bar „Sunset“ takođe u Sutomoru biti domaćin nastupa koji predvodi DJ Marco.

Regionalni DJ Marthin Klein, koji je jedan od rezidenata festivala od samog osnivanja, nastupa na „Almari“ na Oblatnom u Tivtu.

Četvrtak će takođe biti prepun nastupima, počev od repriznog seta DJ Denisa Naidanowa koji gostuje na „Sand Boxu“ na Velikoj plaži, DJ Mallex se seli na „D’Olcinijum“, dok će Rayo i Positive Crew napraviti elektronski spektakl u klubu „Gecko“, takođe na Velikoj plaži.

U Budvu dolazi DJ Jokso na lokaciji „Torch“, Tho7on na lokaciji „Jeff“, a popularni Luka Tarle zavrtjeće svoj opus na plaži „Onna“ u Krašićima. Na „Almari“ je u planu živa svirka benda Makao.

Festival se održava sedmi put pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma. Svi programi su besplatni.

 

Portal Analitika