Muzika

Nastavljaju se žurke: Barta na Torču, Naidanov na Sand Boksu

Tradicionalni festival ''After Beach Parties'' zavnično će trajati do 15. avgusta, a sudeći po dosadašnjim žurkama koje su realizovane od 15. jula u organizaciji Montenegro event agencije zainteresovanost iz dana u dan raste, čak uoči velike završnice. Festival se održava sedmi put pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.
Nastavljaju se žurke: Barta na Torču, Naidanov na Sand Boksu
Portal AnalitikaIzvor

U naredna dva dana, srijeda i četvrtak (10. i 11 avgust) poslije 16 časova očekuje nas niz rezidencijalnih nastupa, ali i dva nastupa DJ-eva sa evropske scene.

U srijedu će DJ Roland Barta nastupiti na ‘’Torchu’’ u Budvi, dok će resident DJ Stef nastupati na plaži ‘’San Trope’’, takođe u Budvi. U Ulcinju na Velikoj plaži, na lokaciji ‘’D’Olcinijum’’ nastupa Yll Megi, dok će na susjednom ‘’Sand Boxu’’ biti DJ Mallex. Sutomorska ‘’Terazza’’ ugostiće rezidenta DJ Perry, dok će plažni bar ‘’Sunset’’ takođe u Sutomoru biti domaćin nastupa koji predvodi DJ Marco. Regionalni DJ Marthin Klein, koji je jedan od rezidenata festivala od samog osnivanja nastupa na ‘’Almari’’ (Oblatno, Tivat).

Četvrtak će biti takođe krcat nastupima, počev od repriznog seta DJ Denis Naidanowa koji gostuje na ‘’Sand Boxu’’ (Velika plaža Ulcinj),  DJ Mallex se seli na ‘’D’Olcinijum’’, dok će Rayo i ekipa ‘’Positive crew’’ napraviti elektronski spektakl u glubu ‘’Gecko’’, takođe na Velikoj plaži. U Budvu dolazi DJ Jokso na lokaciji ‘’Torch’’, Tho7on na lokaciji ‘’Jeff’’, a popularni Luka Tarle zavrtjeće svoj opus na plaži ‘’Onna’’ u Krašićima. Na ‘’Almari’’ je u planu živa svirka – ‘’Makao’’ bend.

Portal Analitika