Region

Mladići nastradali u džipu smrti

Milan Radak (34) i Dejan Trifunović (34) iz Jakova i Branislav Ristić (29) iz Surčina, poginuli su juče u teškoj saobraćajnoj nesreći kod okretnice autobusa 601 u Surčinu u džipu „mercedes ML 350“. Teško povrijeđeni Aleksandar Milošević (21) iz Jakova je vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar na reanimaciju i u kritičnom je stanju.
Mladići nastradali u džipu smrti
Portal AnalitikaIzvor

Kako saznaje "Alo"  džip je pripadao supruzi Dragana Ćirića iz Jakova, nekadašnjeg Partizanovog asa i bivšeg fudbalera Barselone. Tragedija se dogodila juče oko 5.30, kada je džip „mercedes ML 350“, koji se kretao iz Jakova ka Surčinu brzinom većom od 150 kilometara na sat, izletio iz oštre krivine i udario u betonsku stazu, a potom zemljanim putem prošao tik pored bandere i preko ivičnjaka, bukvalno odskočio kao preko kaskade, preletio kanal Galovica, širok oko 25 metara, i zakucao se u suprotnu obalu. Kako saznajemo, mladići su se vraćali iz noćnog provoda u Jakovu, gdje se u nedjelju proslavljala seoska slava Sveta Petka. Radak je vozio džip i predložio je Bendžiju i Miloševiću da odvezu Branislava Ristića kući, jer je jedino on bio iz Surčina.

- Na mjesto tragedije brzo su stigle ekipe Hitne pomoći i vatrogasci, koji su pritekli mladićima u pomoć. Među vatrogascima je bio i Radakov rođak, koji je doživio strašan šok kada je vidio da je Milan mrtav. Ispitujemo da li je prevelika brzina kumovala ovoj nesreći ili je uzrok bilo pijanstvo. U kaseti automobila je pronađen pištolj, koji je registrovan na izvjesnog Milana Nikolića, što ćemo takođe provjeriti - rekao  je nezvanično jedan član ekipe koja je obavljala uviđaj. 

Portal Analitika