Zanimljivosti

Roveda na sjeveru Crne Gore: Rožaje osjećam kao svoj dom

Brazilac koji se osjeća kao Crnogorac Marčelo Roveda, nakon detaljnog obilaska Podgorice, nastavio je putešestvije po sjeveru naše zemlje, provodeći vrijeme u otkrivanju ljepota Rožaja i Bijelog Polja.
Roveda na sjeveru Crne Gore: Rožaje osjećam kao svoj dom
Portal AnalitikaIzvor

Sudeći po komentarima i fotografijama koje svakakodnevno postavlja na svom Fejsbuk profilu Roveda, je ispunio očekivanja kada je dolazak u Crnu Goru- zemlju njegovih snova u pitanju.

marcelo2U razgovoru za Pobjedu, istakao je da je zahvalan svim ljudima na gostoprimstvu, i na tome što čine njegov boravak nezaboravnim. -U Rožajama sam našao sve što je potrebno jednoj osobi za sreću. Prelijepi ljudi, savršena mjesta koja su veoma slična onima u Brazilu. Stvarno osje- ćam da je Rožaje moj dom- kaže Marčelo Roveda. On ističe da je dobio mnogo poklona od Crnogoraca, i da mu je svaki podjednako bitan.

-Svaki poklon koji sam dobio ima veliku vrijednost. Ljudi su ih kupovali misleći ,,kako da ga učinimo srećnim”. Ipak, najljepši dar koji osoba može da vam pokloni je snažan zagrljaj propraćen rečenicom ,,dobrodošao brate” – zaključio je Roveda

Portal Analitika