Crna hronika

Porodica Ulama: Naš sin nije povezan sa nestankom Medina

Porodica Vladimira Ulame, za kojim je policija tragala mjesec kako bi ga saslušala u okviru istrage o nestanku Nemanje Medina iz Petrovca, a koji je uhapšen zbog nedozvoljenog držanja oružja, negirala je njegovu umiješanost u ova dva slučaja.
Porodica Ulama: Naš sin nije povezan sa nestankom Medina
Portal AnalitikaIzvor

Ulama i Bogdan Milić sa Cetinja uhapšeni su 4. jula kada je policija u kući na Čevu kod Cetinja gdje su bili pronašla oružje.

Potraga

Za Ulamom je policija tragala mjesec kako bi ga saslušala u okviru istrage njegovog prijatelja Medina, koji je posljednji imao komunikaciju s njim. Porodica osumnjičenog Ulame negirala je navode pojedinih medija koji ga povezuju sa nestankom Petrovčanina i naglasila da iskreno želi da se Medin živ i zdrav vrati porodici. Kako navode u pismu, posebno izdvajaju natpise da je njihov sin vozio i zapalio auto, kao i udarnu vijest objavljenu u jednom elektronskom mediju da su na patikama nađeni tragovi koji liče na krv.

''Ja kao Vladimirova majka sa sigurnošću tvrdim da je te navodne sporne patike moj sin posljednji put nosio prije četiri mjeseca i da se radi o zimskoj dubokoj patici koju sam ja tada oprala i odložila u plakar, što će se, vjerujem, vještačenjem i utvrditi'' navodi se u pismu porodice.

Kap koja je prelila čašu, kako su naveli, bila je vijest o „spektakularnom“ pronalasku i hapšenju Ulame, gdje se ističe da je on naoružan iskočio kroz prozor i pokušao da pobjegne policiji.

''Zato molimo sve da ne osuđuju unaprijed, jer ovakav način i ova mjera nije dobra ni za koga od nas'' piše u pismu. Navode i da očekuju da će istraga pokazati da njihov sin nema nikakve veze sa nestankom Medina. ''Dozvolimo da predstavnici institucija i u ovom slučaju kao i u svakom drugom u konačnom daju svoju riječ. I u skladu sa tim ukoliko se dokaže da naš sin u ovom slučaju ima bilo kakvu umiješanost neka odgovara u skladu sa zakonom'', navodi se u pismu porodice Ulama. (Pobjeda)

Portal Analitika