Politika

Demokrate: Kampanja „od vrata do vrata“ u Beranama

Demokratska Crna Gora realizovala je kampanju „od vrata do vrata“ i u Beranama, gdje su mladi volonteri obišli 3.242 domaćinstva. Da Demokrate čeka svijetla budućnost u Beranama ukazuje 15,18 odsto podrške Beranki i Beranaca, saopšteno je Portalu Analitika iz Demokratske Crne Gore.
Demokrate: Kampanja „od vrata do vrata“ u Beranama
Portal AnalitikaIzvor

-Nakon uspješno odrađene terenske kampanje, Inicijativni odbor Demokrata Berane održao je nekoliko sastanaka na kojima je donešena odluka o o sazivanju Prve izborne konvencije na kojoj će delegati birati Opštinski odbor Demokrata Berane. Stoga je Inicijativni odbor otvorio unutarpartijski postupak predlaganja kandidata za članove Opštinskog odbora Demokrata u Beranama, kao i druge prateće odluke. Inicijativni odbor je, takođe, odlučio da će, nakon formiranja Opštinskog odbora, proširiti partijsku infrastrukturu i na mjesni nivo, konstituisanjem mjesnih odbora u svim mjesnim zajednicama beranske opštine. Na taj način će Demokrate Berana zaokružiti pratijsku infrastrukturu na lokalnom i na mjesnom nivou- navedeno je u saopštenju.

Demokrate ističu da je opšte nezadovoljstvo ekonomsko-socijalnom situacijom na sjeveru „dovoljan razlog da se izdignemo iznad vještački produkovanih podjela, i usmjerimo na ona pitanja od značaja za budućnost svih stanovnika sjevera Crne Gore, odnoseći se sa posebnom pažnjom prema Beranama“.

-Sigurni smo da će Demokrate i u Beranama svojom stručnom kadrovskom ponudom pokazati da su prosperitetna snaga koja predstavlja budućnost ovog grada- zaključuje se u saopštenju.   

Portal Analitika