Zanimljivosti

Isti horoskopski znakovi u ljubavi: Lavovi u sukobu, Škorpije čeka neslaganje

U ljubavi dobro funkcionišu isti pripadnici zemljanih znakova, a najgore kombinacije su veze dva vatrena. Veze vodenih znakova mogu da funkcionišu, ali uz puno strpljenja i kompromisa.
Isti horoskopski znakovi u ljubavi: Lavovi u sukobu, Škorpije čeka neslaganje
Portal AnalitikaIzvor

Dva Ovna – previše temperamenta

Već pri prvom susretu Ovnova osjetiće se velika hemija. Ali ta velika strast brzo će im se “obiti o glavu”. Najveći će problem stvarati presličan temperament pa su svađe i sukobi neizbježni. Ipak, na početku veze oboje će se truditi, ali kraj neće biti ni izbliza tako lijep kao početak.

Bikovi su kompatibilni partneri

Pripadnici ovog praktičnog i racionalnog znaka dobar su spoj koji odiše stabilnošću. Slični stavovi i ciljevi dobar su temelj za dugotrajnu vezu, a eventualne svađe izbiće zbog finansija. Problemi bi mogli da nastanu usled obostrane mrzovolje da vezu “podignu na viši nivo”

Blizanci su partneri u pustolovini 

Flert dva Blizanca svakako ima svojih čari. Njima definitivno neće biti dosadno, a kreativnost će se odražavati u krevetu i izvan njega. Ipak, dugoročno su vrlo nestabilni pa im je potreban partner koji će ih “prizemljiti”.

Dva Raka da, ali uz puno iskustva

Par od dva Raka može biti perspektivan, ali uz važan uslov da su oboje prošli ljubavni brodolom i iz njega izvukli pouke. Oboje moraju da znaju da cijene partnerovu emotivnost i ne zamjeraju mu slabosti da bi uspjeli, a trebalo bi da se suzdrže i od konstantnog analiziranja odnosa.

Lavovi se bore za prevlast

Odnos između dva vatrena pripadnika ovog znaka najčešće je nestabilan, jer ih njihova slična priroda neizbježno vodi u sukob. Kako oboje teže za dominacijom, u njihovoj vezi će borba za prevlast biti konstanta, a neće nedostajati ni ružnih riječi. Ipak, strastvena pomirenja uvijek će ih vraćati jedno drugom. Ali koliko se god trudili, ravnopravnost će teško postići.

Djevice su odličan par 

Za pripadnike ovog znaka se slobodno može reći da su kao stvoreni jedan za drugog. Oboje imaju velika očekivanja od partnera, a u međusobnom su spoju toga itekako svjesni. Pružaće jedno drugom podršku i izvlačiti ono najbolje jedan iz drugog, a još je bolje ako su prije ljubavi bili prijatelji. 

Vage međusobno prećutkuju stvari jedna drugoj 

Pripadnici ovog znaka kao par mogu da funkcionišu, ali će u to morati da ulože i puno energije. Iako oboje teže harmoniji u odnosima, zbog toga će izbjegavati sukobe, a upravo zbog toga u sebi će nakupljati frustracije. Čim se pojave prvi problemi, nakupljene frustracije će eruptirati.

Škorpije moraju da prevladaju početnu krizu 

Strastveni pripadnici ovog znaka već u početku ljubavne veze imaće problema i neslaganja. Njihov će odnos u početku biti nabijen zamjeranjem i mirenjem i stalnim emotivnim oscilacijama. Uspiju li da prevladaju tu krizu i nađu zajednički jezik, mogu zajedno da funkcionišu.

Strijelci će brzo uvidjeti da jedno drugom ne odgovaraju 

Dvoje pripadnika ovog znaka teško će uopšte i doći u situaciju iz koje bi se mogla izroditi ljubavna veza. U samom početku će im njihov takmičarski duh onemogućiti povezivanje, ali ako do njega ipak dođe, oboje će osjetiti strah od gubitka slobode. Na sreću, biće iskreni jedno prema drugome i to će bez zamjeranja i priznati.

Jarčevi su dobar ljubavni spoj 

Pripadnici ovog znaka u međusobnoj kombinaciji su kao stvoreni za stabilne i dugotrajne ljubavne veze. Dobro znaju šta žele u životu i u odnosu, a ako postoji ljubavi to će obje strane poštovati. Osim toga, pružaće jedno drugom dobru podršku u karijeri, a svoj će odnos graditi polako i sigurno.

Za Vodolije je bolje da su prijatelji 

Iako pripadnici ovog znaka mogu biti odlični prijatelji, potpora i društvo u teškim trenucima, u vezi će biti previše egoistični. U početnim fazama odnosa će im biti zabavno, ali vrlo brzo će vezi nedostajati dublji emocionalni angažman i ona će ostati površna. 

Ribe imaju 50% šanse za uspjeh i neuspjeh 

Spolja će se činiti da su dvije Ribe idealan spoj, a za takav će završetak navijati i njihova okolina. Problem će biti ako su oba partnera po karakteru inertni pa uprkos velikim planovima malo toga ostvaruju. Tada se mogu javiti zamjeranja i mučne situacije. Ipak, ako je u vezi jedna strana “pokretač”, ona može uspjeti.

b92

Portal Analitika