Svijet

Istvud: Glasaću za Trampa jer govori ono što misli

Proslavljeni glumac i režiser Klint Istvud izjavio je za magazin "Eskvajer" da podržava politiku Donalda Trampa i da će na predsjedničkim izborima u novembru glasati za njega.
Istvud: Glasaću za Trampa jer govori ono što misli
Portal AnalitikaIzvor

Dvostruki dobitnik oskara za režiju rekao je da između Hilari Klinton i kontroverznog milijardera uvijek bira Trampa jer govori ono što misli, iako to nije uvijek politički korektno.

"Tramp je na putu nečega, zato što je tajno svima dosta političke korektnosti, ulizivanja. Zapravo smo u generaciji p***ica. Danas smo svjedoci situacija gdje ljude optužuju da su rasisti i sl. Kada sam odrastao, takve stvari nisu bile shvatane kao rasizam", dodao je Istvud. 

On vjeruje da bi kandidatkinja demokratske stranke nastavila politiku Baraka Obame, koju je u više navrata otvoreno kritikovao. 

Zaključio je da oba kandidata nisu sjajan izbor za SAD i da i republikanci i demokrate izazivaju nepovjerenje kod građana.

Prema posljednjim istraživanjima Hilari Klinton je povećala svoju prednost u odnosu na Trampa, koja sad iznosi oko sedam odsto.

(novosti.rs)

 

Portal Analitika