Crna hronika

UP: Rasvijetlili tešku krađu u Kotoru

Kotorska policija rasvijetlila je tešku krađu koja je počinjena na štetu tri osobe na teritoriji te Opštine, i nadležnom državnom tužiocu podnijela poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv jedne osobe.
UP: Rasvijetlili tešku krađu u Kotoru
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije, policijski službenici sumnjaju da je osumnjičeni, čiji je identitet poznat policiji, a koji se potražuje, počinio krivično djelo teška krađa na štetu tri osobe, 30. marta u mjestu Lastva Grbaljska, u Opštini Kotor.

Pojašnjava se da je osumnjičeni počinio to krivično djelo tako što je, upotrebom podesnog sredstva, provalio u unutrašnjost zanatsko limarske radnje i ukrao ključeve od dva vozila, marke "Mitchubishi colt 1.3. invite A/C" beogradskih registarskih oznaka, i "VW Polo 1.9 sdi" bjelopoljskih registarskih oznaka koja su bila na parkingu ispred radionice.

Treće vozilo, dodaje se, nije uspio da ukrade.

Osumnjičeni je, kako se sumnja, nakon što je ukrao ključeve iz radionice, vozila stavljao u pogon, a potom ih odvezao u nepoznatom pravcu.

O događaju je obaviješteno Osnovno državnog tužilaštvo u Kotoru, koje je događaj kvalifikovao kao krivično djelo teška krađa i naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje kako bi se počinilac tog krivičnog djela uhapsio.

"Policijski službenici su pronašli jedno vozilo u havarisanom stanju, dok je drugo vozilo pronađeno na teritoriji Tivta i vraćeno vlasniku. Protiv ove osobe raspisana je lokalna potjernica“, saopšteno je iz Uprave policije.

MINA

Portal Analitika