Politika

Vučelić: U političkim lutanjima Đeljošaj gubi iz vida činjenice

Nik Đeljošaj je svojim reagovanjem potvrdio sve što sam rekao u današnjoj izjavi. Očigledno o njemu svi bolje misle od Albanaca – i DF, i URA, i SDP. Tu postoji samo „mali“ problem za Đeljošaja - Albanci ne žele da on bude tumač njihovih interesa u Crnoj Gori. Tu je činjenicu očigledno izgubio iz vida tokom svojih političkih lutanja, navodi se u reagovanju Vladana Vučelića, predsjednika Odbora DPSa Glavnog grada Podgorica na današnje saopštenje poslanika Nika Đeljošaja.
Vučelić: U političkim lutanjima Đeljošaj gubi iz vida činjenice
Portal AnalitikaIzvor

Sve njegove tvrdnje u saopštenju su, kako navodi Vučelić,  tačne taman koliko i ona da je Vlada Crne Gore finansirala Rječnik, o čemu se makar mogao informisati kod njegovih autora iz URA.

- Ne čudi što Đeljošaj i dalje pokušava da relativizuje prijetnje upućene poslanicima DPS-a, to mu je politički manir na svaku temu. Kao što pokušava da relativizuje i činjenicu da je poslaničko mjesto uzurpirao na štetu svog kolege Mehmeta Bardhija, pokušavajući da ga predstavi kao „miljenika“ DPS-a. I zaista, draži su nam oštri, principijelni i dosljedni politički protivnici poput Bardhija, od koaliranja sa politikantima poput Đeljošaja - poručio je Vučelić.

On navodi da "koliko god kratka njegova politička karijera bila, Đeljošaj je do sad trebalo da nauči što je lično, a što političko u njegovom životu. Nije manir DPS-a da se bavi ličnim u politici, to pripada Đeljošaju i njegovim novim političkim saborcima".

 

Portal Analitika