Politika

DPS: Najgore je kad mlin melje u prazno

Ne zna se što je komičnije u medijskim nastupima pokreta URA, dramatičan rječnik saopštenja primjeren holivudskoj B produkciji ili same teze, saopšteno je iz DPS-a povodom današnjeg saopštenja lidera URA-e Žarka Rakčevića.
DPS: Najgore je kad mlin melje u prazno
Portal AnalitikaIzvor

- Gdje ste pročitali da DPS-u smetaju radna mjesta koja Rakčević otvara? Sa srećom, više ih bilo kod svih poslodavaca, posebno u privatnom sektoru.   Smeta licemjerje sa kojim URA predstavljai svoju državu u katastrofalnom svjetlu, a u kojoj svi iz rukovodstva ovog pokreta veoma lijepo i lagodno žive, uglavnom od privatnog biznisa. Ti biznisi odlično funkcionišu u ovoj Crnoj Gori, njihovoj i našoj, u ekonomskom i društvenom ambijentu koji dominantno kreira DPS. Ne sumnjamo da ima mnogo ljudi, kao i u svim državama svijeta, koji imaju razloga da se žale na životni standard u Crnoj Gori. To definitivno nijesu čelnici URA - navodi se u saopštenju.

Prema tome, kako poručuju, najbolje bi bilo da se URA mane licemjerja, teorija zavjere i izmišljenih opstrukcija, već da se posveti političkoj borbi za prelazak cenzusa. Rakčeviću miliona ne fali, nego mu fale glasovi. A oni se ne dobijaju jeftinom demagogijom, ni na Miloševićevim radnim večerinkama u Kolašinu. Pošto misli da se glasovi kupuju, a ima milione, onda cenzus za URA ne bi trebalo da bude problem. Najgore je kad mlin melje u prazno, to bi bar Rakčeviću moralo biti jasno. 

Portal Analitika