Kultura

NOVA KNJIGA: Koncert Šerbedžije 4. septembra u Budvi

Rade Šerbedžija i njegov Zapadni kolodvor bend početkom septembra nastupiće u Budvi, najavili su danas organizatori tog događaja, izdavačka kuća Nova knjiga.
NOVA KNJIGA: Koncert Šerbedžije 4. septembra u  Budvi
Portal AnalitikaIzvor

- Nova knjiga započela je saradnju sa slavnim glumcem, pjesnikom i muzičarem 2013. godine, kada je Šerbedžija otvorio 8. Međunarodni podgorički sajam knjiga. Saradnja se nastavila objavljivanjem njegove knjige „Do posljednjeg daha“, a u izdanju Nove knjige pojaviće se i nova knjiga - „Zelena karta“ - navela je marketing menadžerka izdavača, Milena Jovović te podsjetila da su u martu priredili koncert u Podgorici.

- Koncert će održati u hotelu „Splendid“ od 21 čas, a pod pokroviteljstvom Opštine Budva. Karte će biti u prodaji od 22. avgusta po cijeni od 20 eura, s tim što je određen broj posebnih mjesta predviđen za prijatelje, pokrovitelje i sponzore koncerta. Karte će moći da se kupe u hotelu „Splendid“ i Gradskoj knjižari, na Trgu nezavisnosti 40 u Podgorici – navela je Jovović.

Sekretarka Ratkovićevih večeri poezije Elvira Badžić istakla je kako su već dugi niz godina bili zainteresovani za dolazak Šerbedžije u Bijelo Polje.

- Sada konačno imamo priliku da zvanično najavimo njegov koncert koji će biti priređen prvog dana 46. Ratkovićevih večeri poezije, koje će se tradicionalno održati od 3. do 5. Koncert će biti u Velikoj sali Centra za kulturu sa početkom u 21 čas, a ulaz će biti besplatan – dodala je Badžić, te potcrtala kako je riječ o poklon te institucije građanima Bijelog Polja

K.J.

Portal Analitika