Politika

Komunisti pristupili DF-u

Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore pozvala je opozicione subjekte kojima je cilj smjena nedemokratske vlasti da se pridruže najjačem opozicionom subjektu Demokratskom frontu, jer je jedinstvo svih iskrenih opozicionih subjekata najbolji i najefikasniji model da se dođe do neophodnih promjena.
Komunisti pristupili DF-u
Portal AnalitikaIzvor

Na sastanku koji je danas održan u Podgorici delegaciju JKPCG koju su činili predsjednik partije Vladislav Vuković i član predsjedništva  general Miomir Džankić, primio je član predsjedništva Demokratskog fronta Milan Knežević sa sardnicima.

- Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore cijeni bezkompromisnu političku borbu najjačeg opozicionog subjekta Demokratskog fronta i dijeli vrijednosti i političke ciljeve sa DF-om, pa je odluka o pristupanju ovom subjektu u cilju zajedničkog nastupa na predstojećim parlamentarnim izborima u potpunom skladu sa programskim načelima kao i očekivanjima članstva i simpatizera ove političke partije – ističe se u saopštenju DF-a.

 Komunisti su pozvali i druge opozicione subjekte da krenu njihovim stopama i priključe se Demokratskom frontu, kako bi udruženim snagama najlakše došli do ostvarenja zajedničkog cilja.

- Član predsjedništva Demokratskog fronta Milan Knežević zahvalio se komunistima Crne Gore što su prepoznali značaj, ulogu i političke ciljeve najjačeg opoziconog subjekta i pozdravio njihovu odluku da postanu dio DF-a i daju svoj doprinos neizbježnom  procesu demokratske smjene vlasti u Crnoj Gori – navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Portal Analitika