Fudbal

Real za Sisoka nudi novac i dva igrača

Real Madrid nema namjeru da odustane od Muse Sisoka i pored ogromne otkupne klauzule koju je postavio klub sa Sent Džejms parka. Iako je Njukasl zacijepio sumu od oko 40.000.000 eura za kupovinu krilnog igrača, Zinedin Zidan smišlja načine kako da Francuza dovede u Madrid.
Real za Sisoka nudi novac i dva igrača
Portal AnalitikaIzvor

Sada je na stolu Svraka ponuda da put Engleske na jednogodišnju pozajmicu uz novac krenu i dvojica mladih igrača Reala, Marijano Dijaz i Markos Ljorente, ne bi li nekako spustili cijenu jednog od otkrovenja ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Uprava šampiona Evrope se uzda i u svog bivšeg stratega Rafaela Beniteza koji je očigledno dobro upoznat sa kvalitetima pomenutog dvojca, a iako je Njukasl prethodnih godina izbjegavao dovođenje igrača na pozajmicu, ovoga puta bi mogli da omekšaju takav stav željni što bržeg povratka u Premijer ligu.

Dijaz je 23-godišnji napadač koji je u B timu Reala briljirao prethodnih sezona postigavši 30 golova na 40 mečeva, dok je Ljorente dvije godine mlađi kreativni vezista koji bi mogao da ponudi veću konkurenciju na poziciji iza napadača, naročito nakon odlaska Žoržinja Vajnalduma u Liverpul.

U prilog eventualnom transferu Sisoka u Real Madrid ide i činjenica da je Njukasl već na pragu dovođenja zamjene za Francuza. Radi se o Mohamedu Dijameu iz Hal Sitija, a Svrake su aktivirale klauzulu od oko 5.500.000 eura, pa se očekuje skora finalizacija transfera Senegalca u tim iz Čempionšipa.

Portal Analitika