Crna hronika

Podgorica: Oduzeta roba vrijedna 30.000 eura

Službenici Uprave carina i Uprave policije, u zajedničkoj akciji koju su sproveli uz učešće Tržišne ispekcije, u kući V.K. (50) iz Podgorice su pronašli veću količinu različite robe inostranog porijekla, vrijednosti od oko 30.000 eura, koju je ovo lice, kako se sumnja, držalo radi njenog nedozvoljenog stavljanja u promet, navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave carina i Uprave policije.
Podgorica: Oduzeta roba vrijedna 30.000 eura
Portal AnalitikaIzvor

- Carinici i policajci su u kući V.K. u Podgorici pronašli - kafu, ulje, brašno, šećer, alkoholna i bezalkoholna pića i drugu robu inostrane proizvodnje, u količini od 50 tona a ukupne tržišne vrijednosti od oko 30.000 eura koju je ovo lice, sumnja se, prikrivalo u namjeri njene nelegalne prodaje. Roba je privremeno oduzeta i predata Upravi carina radi daljeg postupanja u skladu sa zakonom - stoji u saopštenju.

Policija je o događaju obavijestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, te su u skladu sa konsultacijama tom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv V.K, zbog osova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

 

Portal Analitika