Politika

DPS: Hitno otkriti ko prijeti Dukoviću, Škrelji i Gegaju

Demokratska partija socijalista (DPS) najoštrije osuđuje prijetnje koje su preko društvenih mreža upućene njenim poslanicima i visokim partijskim funkcionerima Halilu Dukoviću, Ljuiđu Škrelji i Nikoli Gegaju.
DPS: Hitno otkriti ko prijeti Dukoviću, Škrelji i Gegaju
Portal AnalitikaIzvor

- Uvjereni smo da su naši poslanici svojim dugogodišnjim zalaganjem za najviše vrijednosti građanske države Crne Gore dokazali da su najbolji predstavnici sredina iz kojih dolaze, te da su svojim časnim, profesionalnim i ljudskim zalaganjima značajno doprinijeli da Crna Gora danas bude primjer multietničkog i multikonfesionalnog sklada. Zbog toga još više čudi bilo čija potreba da uputi ružnu riječ ovim ljudima. Jednako smo uvjereni i da iza ovih prijetnji stoje isključivo oni koji u takvom nastupu vide svoj uski politički interes i koji na posljednje mjesto stavljaju potrebe građana Tuzi i Malesije – ističe se u saopštenju DPS-a.

Iz te partije insistiraju da nadležne državne institucije, prije svih policija i državno tužilaštvo, što hitnije preduzmu sve radnje iz svojih nadležnosti kako bi bilo otkriveno ko stoji iza opasnih prijetnji Dukoviću, Škrelji i Gegaju, kao i da njima i njihovim porodicama obezbijede mir.

Portal Analitika