Podgorica

KONAČNO: Počela rekonstrukcija Ulice Radosava Burića- II faza (FOTO)

Nakon više od dvije decenije zaborava, počela je rekonstrukcija Ulice Radosava Burića-II faza, od raskrsnice sa Ulicom Vojislavljevića do raskrsnice sa Ulicom 27. marta. Radnici su trenutno uklonili stari i pohabani asfalt i postavili šljunkastu podlogu.
KONAČNO: Počela rekonstrukcija Ulice Radosava Burića- II faza (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

Kako su rekli izvještaču Portalu Analitika sa lica mjesta, čitav posao biće gotov sedmicu prije početka nove školske godine.

Iz Glavnog grada je saopšteno da će saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu Ulice Radosava Burića, od raskrsnice sa Ulicom Vojislavljevića, do raskrsnice sa Ulicom 27. marta  se zatvara se radi izvođenja radova. Zatvaranje važi  za period od 28.07. – 26.08.2016. godine.
2Autobusi na gradskim linijama L-1 "Masline-Zabjelo", L-1B "Kakaricka Gora-Masline-Zabjelo", L-9 "Zabjelo-KBC-Zagorič", L-10 "Zabjelo-RTCG-Masline-Burum-Kakaricka Gora", L-10A "Zabjelo-RTCG-Masline-Doljani" i autobusi na prigradskoj liniji  L -26 "Podgorica – Dajbabe – Botun", mijenjaju trasu i kretaće se ulicama "27 marta – Kralja Nikole – Vojislavljevića" i dalje uobičajenim trasama.3
Portal Analitika