Zanimljivosti

Astro iskušenja: Evo zašto avgust 2016. godine nikada nećemo zaboraviti

Mladi Mjesec u Lavu obećava početak novih ljubavnih veza, ali najprije ljubavno pomirenje sa samim sobom.
Astro iskušenja: Evo zašto avgust 2016. godine nikada nećemo zaboraviti
Portal AnalitikaIzvor

Večerašnji mladi Mjesec u Lavu početak je nove ljubavne veze, u prvom redu sa samim sobom, a potom i sa životom koji hrabrima daje obilne darove. Vrijeme optimizma, ojačanog samopouzdanja, romantike i udvaranja, zavođenja i strastvene ljubavi.

Lav, Strijelac i Ovan spremno se odazivaju svim ljubavnim i poslovnim izazovima vrijednim njihovom vremenu i talentu. Blizanci, Vaga i Vodolija pronalaze svoj autentični glas, što im daje veliki kreativni zamah. Djevica, Bik i Jarac shvataju da jedine granice postoje samo u njihovim umovima. To će rasplamsati strasti i pokrenuti ih na djelovanje. Rak, Škorpija i Ribe hrabriji su u isticanju svojih kvaliteta. Trenutak je da istraže što će se dogoditi ako iskorače u prve redove i zablistaju pred očima svijeta.

A evo kakve promjene mladi Mjesec u Lavu donosi vašem astrološkom podznaku i koje želje ispunjava.

OVAN: Mladi Mjesec će osobama u znaku Ovna biti u petoj kući ljubavi, djece, zadovoljstva, odmora, hobija i tu donijeti promjene. Kako i Mars prelazi 3. avgusta u znak Strijelca, vi ćete imati i veću potrebu za kretanjem, putovanjima, novim aktivnostima, ili avanturama. Nekima će biti pojačana kreativnost i ako se bavite nekim javnim poslom, dobro je da u njemu započnete novine. Njima možete da dođete u centar pažnje. Oni koji su sami moći će da započnu ljubavnu vezu, koja će takođe biti zapažena od drugih. Neki će biti u prilici da se posvete djeci i sa njima pokrenu nov period - zanimljiv i dinamičan. Dobro je da uvedete neke nove navike u život koje mogu da budu dugotrajne i da utiču na vaš razvitak. Možete započeti neki novi hobi, ili nov način rekreacije, ili krenuti na ljetovanje, što će povoljno djelovati na vas.

BIK: Vama će mladi Mjesec doneti neke promene u domu ili u porodičnim odnosima. Neki od vas će imati priliku da učvrste i poboljšaju porodične odnose, kroz uvođenje neke novine, promjene. Drugi će krenuti sa nekim novinama vezanim za dom. Ako vam mladi Mjesec pravi povoljne aspekte sa natalnim planetama, te promjene će se lakše odvijati i donijeti vam više dobra. Ako nemate sređeno stambeno pitanje, počećete da ga rješavate i možete u tome biti veoma uspješni, naročito ako budete istrajni i unesete puno volje i energije u to. Povoljno je vrijeme i da preuzmete neku novu odgovornost u domu. Venera od 6. avgusta ulazi u Djevicu i vi ćete se više posvetiti svakodnevnim odgovornostima, ili poslovima, koji će vam donijeti i zadovoljstvo i korist.

BLIZANCI: Vama će mladi Mjesec donijeti novine vezane za komunikaciju, druženje, ili neko novo putovanje. Moguća su i nova poznanstva. Merkur je prešao u Djevicu i donijeće vam veću potrebu za redom, bolju organizaciju, obraćanje veće pažnje na detalje. Komunikacija će više biti usmjerena na porodicu ili će vam gosti dolaziti u dom i tu može da bude veoma živo. Neki u vas će se u domu više posvetiti samoći i ličnim aktivnostima, a drugi će se više družiti. Izbor je na vama.

RAK: Mladi Mjesec je vama u drugoj kući zarade i trošenja novca, kao i ishrane, pa će za to biti i vezane novine. Povoljno je vrijeme da ili promijenite odnos prema novcu, zaradi ili da uvedete novine u načinu zarade. Vama je mladi Mjesec u trigonu sa Saturnom, te možete biti veoma uporni u ostvarenju poslovnih ciljeva, u započinjanju nekih novih poslova. Oni posebno mogu da se dobro odvijaju od 13. avgusta kada Saturn krene direktno. Neki će ući u nove kupovine. Pazite da ne pretjerujete u njima. Težnja za luksuzom postoji, ali prilike kod većine nijesu takve da to mogu da ostvare. Dobro je da započnete neki novi način ishrane, ili novu dijetu, koja može povoljno da djeluje i na vaše zdravlje.

LAV: Mladi Mjesec će kod vas biti ili u prvoj kući ili u dvanaestoj. Ako vam je podznak u prvoj dekadi Lava, do 10. stepena, biće u prvoj kući. Povoljno je vrijeme da učinite neke promjene u izgledu, da mijenjate svoj spoljašnji izgled i ponašanje. Mnogi će imati potrebu da budu u centru pažnje, da blistaju i privlače ljubav ili uvažavanje, divljenje. Vi ćete imati i veliku potrebu za novinama, veću od svih drugih. Promjene mogu da idu malo teže do 12. avgusta, a zatim da se sve više ubrzaju, jer tada Saturn prestaje da ide retrogradno. Oni koji imaju podznak u drugoj ili trećoj dekadi Lava očekuju novine vezane za podsvjesno, tajno, snove i velike daljine. Vi možete da se više odmarate, meditirate, dolazite u dodir sa svojim unutrašnjim željama, osećanjima. Dobro je da krenete sa promenama koje mogu povoljno da djeluju na vaše zdravlje, ali i sa liječenjem ako već imate zdravstvene tegobe. Neki će raditi i nešto u samoći, daleko od očiju javnosti. Biće i onih koji će se povući ili otputovati negdje daleko, u neki daleki predio, ili na neko ostrvo ili na drugi kontinent.

DJEVICA: Mladi Mjesec biće u vašoj 12. kući, ako vam je podznak na početku ovog znaka. On će vama donijeti tajne, koje ćete pokušavati da riješite. Nekima će donijeti putovanje u neki udaljeni, veoma daleki predio, ili život u ilegali, ili tajnosti. Drugima će donijeti više odmora. Bićete skloni da se preispitujete i dublje bavite sobom, što će vam donijeti i promjene u izgledu i ponašanju. Ako vam je podznak u drugoj ili trećoj dekadi, povoljno je vrijeme za nova prijateljstva ili novu vezu. Neki će započeti sa ostvarenjem nekog novog grupnog projekta, ili nove aktivnosti vezane za neki tim. Venera od 6. avgusta ulazi u vaš znak i nastojaćete da izgledate savršeno, dotjerujući se i privlačeći pažnju drugih. Nove ljubavi su moguće.

0208horoskop1VAGA: Vama je mladi Mjesec u kući karijere i statusa, životnih ciljeva, jednog roditelja. Dobro je vrijeme da preduzmete neke promjene ili da postavite nove ciljeve i potrudite se da ih ostvarite. Kako je Venera u vašoj kući timskog rada, prijatelja, dobijene ljubavi i grupe ljudi i od 6. avgusta ulazi u Djevicu, onda to može biti upravo uz pomoć prijatelja, ili neke grupe. Bićete skloni da više analizirate svoje veze i da taktizirate u ljubavi, da budete spremni više nego uobičajeno da dajete onoliko koliko i dobijate.

ŠKORPIJA: Mladi Mjesec će i vama biti u kući putovanja u inostranstvo, rodbinskih odnosa, studiranja, viših znanja i tu je dobro da dođe do novina. Neki od vas će krenuti na put, ili se sresti sa rođacima koji žive daleko od vas. Drugi će krenuti za nekim novim saznanjima, spremanjem ispita ili edukacijom. Mars ulazi u Strijelca od 9. avgusta, pa će sa više strasti ili vjere ući u neke novine. Mijenja se vaše ponašanje, biće više optimizma i vjere i potrebe za promjenama i novim dešavanjima.

STRIJELAC: Mladi Mjesec biće u vašoj 8. kući, koja se odnosi na podršku od drugih, novac koji dolazi od drugi, ali i na unutrašnje promjene, kao i na tjelesna zadovoljstva. U nekima će probuditi želju da počnu da mijenjaju nešto duboko u sebi. Drugima će donijeti neku novu vezu zasnovanoj na ljubavnim strastima, posebno zato što će Mars od avgusta biti u vašoj prvoj kući. Fizički ćete biti privlačni, a strasti će vam biti pojačane. Kod nekih i želja za osvajanjem. Neki od vas biće skloni da se bore za ostvarenje želja. Možete privući podršku ili novac od drugih.

JARAC: Vama će mladi Mjesec biti - ako vam je podznak na početku ovog znaka - u 8. kući i moguće su duboke unutrašnje promjene ili novine vezane za neku novu vezu, koja donosi ljubavne strasti, jaku privlačnost. Drugima, onima kojim je podznak u drugoj ili trećoj dekadi Jarca, biće u kući partnerstva i može donijeti ili novu etapu u partnerstvu ili novine koje mogu da stabilizuju vašu vezu, jer je mladi Mjesec u trigonu sa vašim Saturnom. Drugima koji su sami i otvoreni za novo partnerstvo, donosi mogućnost da ga uspješno ostvare. Nekima koji se bave javnim poslom mogu donijeti uspjeh u radu kroz novine.

VODOLIJA: Vama koji imate podznak u Vodoliji, mladi Mjesec biće u kući partnerstva. Vi više od svih drugih treba da budete otvoreni za novine i promjene bilo u postojećem partnerstvu, koje možete da stabilizujete, bilo u novoj vezi koju otpočinjete i koja ima šanse da potraje. To može da bude i sa nekom osobom koja je prisutna u javnosti. Nekima može donijeti i promjene u odnosima sa drugim ljudima, posebno ako se bave poslom vezanim za rad sa strankama. U krajnjem, upoznaćete je u javnosti, na nekom javnom događaju, gdje će zablistati kao zvijezda u vašim očima.

RIBE: Mladi Mjesec biće u kući posla i zdravlja, te je povoljno vrijeme da već od 3. avgusta počnete s nekom novom aktivnošću ili da promijenite način rada na poslu. Ako imate zdravstvene probleme, dobro je da preduzmete neki novi tretman koji može da vam donese poboljšanje, ili započnete novine vezane za vježbanje, koje mogu povoljno da utiče na vašu energiju i zdravlje. Ukoliko ste bez posla, postoji šansa da se zaposlite, te je dobro da se aktivirate na tom planu. Mladi Mjesec je prilika za novine, a ovog puta one mogu da donesu nešto što će biti postojano i dugotrajno. Budite istrajni u sprovođenju promjena i strpljivi ako želite da se dobro odraze na vas.

Izvor: Lovesensa.rs

Foto: huffingtonpost.com, toxpad.com

Portal Analitika