Crna hronika

Izazvao stravičan udes i pobjegao: Policija traga za vozačem auta plave boje

Nebojša Jovović (44) iz Danilovgrada poginuo je juče od posljedica udesa koji se dogodio u 11.35 sati na putu Podgorica – Danilovgrad, u mjestu Ćurilac. U udesu su teško povrijeđeni Tomo Nikač (57) i devetnaestogodišnji Damir Omerčić.
Izazvao stravičan udes i pobjegao: Policija traga za vozačem auta plave boje
Portal AnalitikaIzvor

Do zaključenja Pobjede policija je tragala za vozačem automobila plave boje, nikšićkih tablica, za kojeg se sumnja da je izazvao sudar i pobjegao sa mjesta nesreće. Prema riječima očevidaca, vozilo koje je preticalo izazvalo je nesreću, na kratko se zaustavilo, a zatim udaljilo u pravcu Danilovgrada. Povrijeđenom Jovoviću, koji je davao znake života, priskočili su u pomoć mještani Danko Savović i Borislav Jovović, koji su pokušali pajserom da razvale vrata, ali je on u međuvremenu izdahnuo.

Do udesa je došlo kada je vozač automobila plave boje nikšićkih tablica iz pravca Podgorice preticao ,,reno megan“ za čijim volanom je bio Damir Omerčić. U tom trenutku iz Danilovgrada naišla je ,,lada“ kojom je upravljao Jovović, koji se sudario sa vozilom ,,fiat punto“, za čijim upravljačem je bio Tomo Nikač. Od siline udara ,,fiat“ je odbacio ,,ladu“ direktno na ,,megan“. Jovović je bio lovočuvar u DOO za uzgoj, zaštitu i lov divljači i riba Danilovgad. Saobraćaj je na ovom dijelu puta bio je u prekidu više od sat. Uviđaj je obavila podgorička policija, a istraga će utvrditi kako je došlo do nesreće. (Pobjeda, Foto: CdM)

Portal Analitika