Društvo

Pajović poṡetio Golubovce

Predṡednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović sastao se danas sa predśednikom Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci Dušanom Radonjićem i predśednikom Skupštine opštine Golubovci Milenkom Maršem.

Pajović poṡetio Golubovce
Portal AnalitikaIzvor

CIlj pośete je bilo upoznavanje sa dosadašnjim aktivnostima Opštine Golubovci kao i realizacija Sporazuma o saradnji Skupštine Crne Gore i Zajednice opština.


„Sporazum o saradnji Skupštine Crne Gore i Zajednice opština ima za cilj bolju efikasnost i lokalnih parlamenata i državnog parlamenta, uz veliku odgovornost svih. Zbog toga kao čelni čovjek Skupštine, želim da se upoznam sa problemima sa kojima se suočavaju grđani u lokalnim zajednicama, kako bi došli do najboljih zakonskih rješenja. Državne institucije moraju biti otvorene za građane, poručio je  predṡednik Pajović.


On je takođe istako da je velika šansa za opštinu Golubovci u poljoprivredi ali i turizmu, s obzirom na zaštićenu prirodnu zonu Nacionalni park Skadarsko jezero.

17

Kao neko ko izuzetno cijeni značaj zaštite prirode, biljnog i životinjskog svijeta, vjerujem da imamo zajednički  jasan signal i poruku, a to je da se ne smije dozvoliti devastacija ovih područja, jer je to veliko bogatstvo Crne Gore, dodao je Pajović.


 

Portal Analitika