Društvo

Milošević: Tužba zbog medijskih navoda

Direktor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, Rade Milošević, najavio je da će podnijeti tužbu protiv televizije Pink M i Informera, zbog, kako je kazao, objavljivanja lažnih informacija u vezi sa njegovim radom u Upravi za kadrove, postojanju njegovog krivičnog dosijea i "sličnih podmetanja".
Milošević: Tužba zbog medijskih navoda
Portal AnalitikaIzvor

Milošević je danas saopštio da odbacuje sve tvrdnje medija, "i to sa jasnim materijalnim dokazima".

"Sa uvjerenjem od Osnovnog suda u Nikšiću i uvjerenjem o kaznenoj evidenciji Ministarstva pravde koja dokazuju da nikada nijesam bio osuđivan, da ne postoji moj kriminalni dosije, da nikada nijesam bio optužen za bilo kakve krađe i da se protiv mene ne vodi krivični postupak", navodi se u saopštenju direktora ZZZCG.

Informer i Pink M su prošle nedjelje objavili da je Milošević u hotelu "Bjanka" u Kolašinu organizovao seminar za 24 zaposlenih kako bi trenirali "modele komunikacije", a da je na organizovanje tog skupa potrošeno više od pet hiljada eura novca poreskih obveznika.

Takođe, Milošević je najavio i da će se obratiti Agenciji za elektronske medije i uputiti prigovore, zbog izvještavanja tih medija o organizaciji seminara u Kolašinu, jer kako tvrdi, skandalozno da se ugrožava nečija privatnost radi političkih obračuna.

"Kada je u pitanju seminar koji je organizovan u Kolašinu, moram naglasiti da organizovanje seminara nije nikakva novina već dugogodišnja praksa u Zavodu, i da su budžetom Zavoda prije mog dolaska opredjeljena sredstva za organizaciju, na poziciji stručno usavršavanje zaposlenih, koja se i ne mogu iskoristiti za bilo koju drugu svrhu osim pomenutu", saopštio je Milošević. (Portal RTCG)

Portal Analitika