Podgorica

Posjetioci plaže „Galeb“ četiri vikenda uživaće u sportskim sadržajima i muzici

Manifestacija „Ajmo na Moraču 2016“ svečano je otvorena u petak, 29. jula, na plaži „Galeb i trajaće do 21. avgusta, svakog vikenda, od 12 do 17 sati, saopšteno je iz službe za odnose za javnošću Glavnog grada.
Posjetioci plaže „Galeb“ četiri vikenda uživaće u sportskim sadržajima i muzici
Portal AnalitikaIzvor
Na obali rijeke Morače, kako na otvaranju manifestacije, tako i tokom prvog vikenda, okupilo se više stotina sugrađana i posjetilaca Podgorice. 
- Na plaži je bilo veselo, neko se takmičio u raznim sportovima, neko đuskao uz muziku ili vozio kajak, a svi su se mogli osvježiti uz lubenicu ohlađenu u Morači. Ljubazno medicinsko osoblje Doma zdravlja Podgorice posjetiocima je omogućilo mjerenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi. U danima vikenda, sve do 21. avgusta, posjetioci plaže „Galeb“ uživaće u brojnim sportskim sadržajima (odbojka na pijesku, nogotenis, pikado, bago, šah), te u vožnji kajaka ili šlaufijadi, uz muziku, koju će za njih birati DJ Peđa i DJ Dražen - stoji u saopštenju.galeblub
Organizaciju manifestacije i ove godine pomogle su gradske službe – Zelenilo, Čistoća, Putevi, Agencija za stanovanje, a za sporski dio programa pobrinuli su se kajakaški klub „Morača“ i Podgorički saveza „Sport za sve“.
- Manifestaciju „Ajmo na Moraču“, drugu godinu za redom, organizuju Turistička organizacija  Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, sa ciljem turističke promocije prirodno očuvanog potencijala grada - rijeke Morače, te u želji da se vrate sugrađani na moračke plaže, koje su nekad bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta - poručeno je u saopštenju.galeb1
Portal Analitika