Ostalo

Donacija za osvojeno svjetsko zlato: Kristini Rakočević od IRF-a 5.000 eura

Povodom osvajanja svjetskog zlata mlade crnogorske atletičarke Kristine Rakočević, u juniorskoj konkurenciji, Atletski Savez Crne Gore i IRF održao je danas konferenciju u prostorijama Sportskog centra Morača, kojoj su prisustvovali: predsjednik Atletskog Saveza CG, Milorad Vuletić, predsjednik OD-a IRF-a, dr Zoran Vukčević, Kristina Rakočević i šef stručnog štaba prof. Marko Ristić.
Donacija za osvojeno svjetsko zlato: Kristini Rakočević od IRF-a 5.000 eura
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na pomenutoj konferenciji, predsjednik OD-a IRF-a dr Zoran Vukčević uručio je novčanu nagradu u vrijednosti od 5.000 eura uspješnoj crnogorskoj sportistkinji Kristini Rakočevič za osvojeno svjetsko prvenstvo, u želji da crnogorska atletičarka nastavi putem kojim je krenula i da osvoji još titula.

Predsjednik OD IRF-a, dr Zoran Vukčević izrazio je poštovanje i divljenje rezultatu koji je postigla atletičarka Kristina Rakočević, vjerujući da će to biti motiv mnogim mladim ljudima u sportu, u kojem Crna Gora prednjači, da pokažu odlične rezultate.

Direktor Vukčević je izjavio da je Kristinina zlatna medalja dokaz da je upornim, odgovronim i stručnim radom moguće ostvariti tako velike domete u sportu, a Investiciono-razvojni fond je prepoznao taj rad i trud uložen od strane Kristine i tima njenih trenera i odlučio da podrži njen rad vjerujući da će i u seniorskoj konkurenciji imati tako dobre rezultate, kao što je imala u juniorskoj.

Vukčević je istakao da je Kristina vjerovala u uspjeh i iskoristila svoju šansu, izražavajući vjeru u to da će ona donositi mnoge medalje i ubuduće, sa predstojećih takmičenja. 

Portal Analitika