Zabava

Zaprosio je grof: Kejt Mos se vjerila, a u braku je s drugim

Supermodel Kejt Mos dobila je skupi vjerenički prsten fotografa iz aristokratske porodice, a njen muž još nije potpisao razvod. Nikolai von Bismark zaprosio ju je u Veneciji.
Zaprosio je grof: Kejt Mos se vjerila, a u braku je s drugim
Portal AnalitikaIzvor

Grof Nikolai von Bismark (29), nakon manje od godinu dana veze, zaprosio je supermodel na romantičnom putovanju u Veneciji.

Iako je službeno još u braku s rokerom Jamiejem Hinkeom (47), Kejt Mos(42) vjerila se za 13 godina mlađeg fotografa. Vjerenik Nikolai član je aristokratske porodice i potomak Otta von Bizmarka, prvog kancelara Njemačke. Na romantičnoj večeri, kleknuo je i zaprosio supermodel. Na Italijanskom jeziku joj je izjavljivao ljubav.

Kejt Mos je u braku koji već duže vrijeme ne funkcioniše.

“Njihov brak je definitivno gotov. Džejmi samo čeka da ona pokrene brakorazvodnu proceduru “ kaže prijatelj para. Dodaje kako nisu u žurbi, ali im je jasno da se nikada neće pomiriti.

Kejt je ušla u svijet modelinga s 14 godina. Poznata je po tome što živi raskalašeno uz puno droge, seksa i alkohola. Mos je 1994. bila u ljubavnoj vezi s glumcem Džonijem Depom(53) a 2007. je bila zaručena za pjevača Petea Dohertija (37). Šuška se da voli i djevojke.

24sata.hr

Portal Analitika