Društvo

Podgoričani nagrađeni u Valjevu: Osvojili prvo mjesto u zgibovima

Sa Međunarodnog ,,strit vorkaut” takmičenja u Valjevu Podgoričani Marko Rakočević i Milan Vujošević vratili su se sa sa medaljama. Momci koji se bave uličnim treninzima, članovi su crnogorskog kalisteniksa.
Podgoričani nagrađeni u Valjevu: Osvojili prvo mjesto u zgibovima
Portal AnalitikaIzvor

Momci koji se bave uličnim treninzima, članovi su crnogorskog kalisteniksa. Sudije na takmičenju bili su Darijan Stojanovski iz Makedonije, Marko Paradžiković iz Slovenije i Podgoričanin Stefan Ćetković. Ćetković je za Pobjedu kazao da je učestvovao veliki broj takmičara i da je ekipa iz glavnog grada išla sa ciljem da pobijedi.

-Marko je pokazao svoje umijeće u vježbama ponavljanja, dok je Milan pokazao svoje vještine u slobodnom stilu. Rakočević je osvojio prvo mjesto u zgibovima sa opterećenjem od 10 kilograma, drugo mjesto u propadanjima sa opterećenjem od 10 kilograma i drugo mjesto u zgibovima bez opterećenja. Milan Vujošević je osvojio drugo mjesto u FreeStyle-u, a u glavnoj disciplini ekipno takmičenje u FreeStyle-u Milan Vujošević i Marko Rakočević su osvojili drugo mjesto. Učestvovale su ekipe iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine - rekao je Ćetković.

Prema njegovim riječima, priznanja su bila očekivana. -Prvi dan takmičenja bio je za vježbe ponavljanja. Radili smo zgibove, zgibove sa opterećenjem po kategorijama, propadanja i propadanja sa opterećenjem, takodje po kategorijama. Zatim izdržaj u stoj poiziciji, sklekovi. Drugi dan takmicenja bio je za ocjenjivanje- dodaje Ćetković. (Pobjeda, Foto: Iustracija)

Portal Analitika