Politika

Pajoviću Skupština ne plaća telefon

Predsjedniku parlamenta Darku Pajoviću Skupština ne plaća troškove telefona, jer se on odrekao te mogućnosti još od 2012. kada je postao poslanik, saopšteno je iz njegovog kabineta.
Pajoviću Skupština ne plaća telefon
Portal AnalitikaIzvor

Pajović je ispravio navode Odjeljenja za odnose s javnošću i protokol crnogorskog parlamenta u kojima se tvrdi da za korišćenje mobilnog telefona u službene svrhe Skupština plaća iznos računa za tekući mjesec predsjedniku i potpredsjedniku Skupštine Crne Gore, a poslaniku iznos računa do 100 eura mjesečno.

 - Predsjedniku parlamenta Darku Pajoviću Skupština ne plaća troškove telefona, jer se on odrekao te mogućnosti još od 2012. kada je postao poslanik. Takođe, predsjednik Pajović nema troškova benzina na teret Skupštine, a za 58 dana koliko je na funkciji čelnog čovjeka Skupštine, nema ni troškova reprezentacije iz budžeta Skupštine - saopšteno je iz njegovog kabineta.

Pajović je nedavno najavio racionalizaciju troškova, obećavajući da će pokušati da smanji mjesečne troškove poslanika za mobilne telefone sa 100 na 50 eura.

Portal Analitika