Politika

Socijaldemokrate: Želimo da gradimo, a ne da rušimo Crnu Goru

Socijaldemokrate Crne Gore su na juče održanoj proširenoj sjednici Predsjedništva, konstatovale svakodnevni trend porasta podrške građana širom Crne Gore, zahvaljujući čemu će, nakon oktobarskih izbora, biti jedan od ključnih političkih činilaca na našoj političkoj sceni.
Socijaldemokrate: Želimo da gradimo, a ne da rušimo Crnu Goru
Portal AnalitikaIzvor

- Izborni program, koji će Socijaldemokrate koncipirati u saradnji sa građanima, biće usmjeren na očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta, razvoj saobraćajne i energetske infrastrukture, kao i rješavanje drugih otvorenih pitanja u skladu sa našom vizijom Partnerstva za snažan ekonomski razvoj. SD hoće Crnu Goru da gradi, a ne da je ruši! Umjesto besomučnog plašenja građana neargumentovanim prijetnjama promašenih i prevaziđenih političara, i pojedinih „nezavisnih“ društvenih aktera, Socijaldemokrate će kao i do sada predlagati konkretna rješenja i neće prodavati maglu - stoji u saopštenju ove stranke.

Socijaldemokrate navode da „neće zbunjivati javnost intenzivnim ponavljanjem demagoških i populističkih političkih floskula, već će i dalje voditi jasnu politiku koja podrazumijeva istinsko zalaganje  za realizaciju najznačajnijih razvojnih projekata u Crnoj Gori, kojima se omogućava ekonomska a samim tim i suštinska nezavisnost naše države“.

- Socijaldemokrate imaju snažnu podršku građana, bez obzira na višemjesečne bezuspješne pokušaje blaćenja od strane neostvarenih političara, koji na taj način žele da se izbore sa sopstvenom nebitnošću na političkoj sceni. Kao partija istinskih socijaldemokrata, jači i složniji nego ikad, nastavljamo zajedno sa velikim brojem građana svoj put zalaganja i borbe za razvijeniju i bogatiju Crnu Gori, jer jedino bogata država može biti država socijalne pravde - zaključuje se u saopštenju sa proširene sjednici Predsjedništva kojoj su prisustvovali predsjednici opštinskih odbora i koordinatori za regije.

Portal Analitika