Turizam

U Rijeci Crnojevića svečano otvorena Galerija vina

U Rijeci Crnojevića sinoć je, u prisustvu brojnih građana, svečano otvorena Galerija vina.
U Rijeci Crnojevića svečano otvorena Galerija vina
Portal AnalitikaIzvor

Otvarajući objekat, gradonačelnik Bogdanović istakao je činjenicu da je ideja o otvaranju galerije realizovana u kratkom vremenskom okviru.

- Već na samom početku, kada je i naša gradska uprava donijela odluku da pruži punu podršku i podsticaj ovoj investiciji, bilo je jasno da je riječ o veoma značajnom projektu za ovaj kraj. No, iznad svega, taj projekat predstavljao je primjer dobre ideje u kontekstu valorizacije resursa kojima raspolaže naše ruralno područje - naveo je gradonačelnik.

Gradonačelnik Bogdanović naglasio je kako je riječ o objektu u kojem će proizvođači vina sa teritorije Prijestonice Cetinje dobiti novu mogućnost u pogledu distribucije, plasmana i prodaje svojih proizvoda.

- Na taj način, uvjeren sam, ne samo da ćemo afirmisati proizvode naših vinogradara, već ćemo im pružiti dodatnu mogućnost u pogledu rasta zarade od bavljenja poljoprivrednom djelatnošću.

Siguran sam da će već od danas ovaj objekat postati nezaobilazno mjesto za druženje i degustaciju vina, kako naših sugrađana, tako i turista koji posjećuju Rijeku Crnojevića. - istakao je on.

Vlasnik galerije Aleksandar Bogojević izrazio je posebnu zahvalnost Prijestonici Cetinje na saradnji, ali i podršci koju mu je pružila kroz implementaciju investicionih olakšica, prepoznajući njegov projekat kao jedan od vitalnih u ovom dijelu teritorije Prijestonice Cetinje.

Galerija zauzima površinu od stotinu metara kvadratnih, a u njemu će se naći veliki izbor vina crnogorskih proizvođača.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.