Društvo

Počela nagradna igra: Pobjeda sa partnerima dijeli 100 kompleta knjiga

Dnevni list Pobjeda i ovog ljeta, u saradnji sa partnerima, obezbjeđuje udžbenike osnovcima, kroz nagradnu igru “Počnite školsku godinu sa Pobjedom”.
Počela nagradna igra: Pobjeda sa partnerima dijeli 100 kompleta knjiga
Portal AnalitikaIzvor

Uoči početka školske 2016/2017. godine, biće podijeljeno 100 kompleta udžbenika za osnovnu školu, i to kroz četiri kola nagradne igre.

“Akcija”, kojom će mnogim roditeljima finansijski biti olakšan start nove školske godine, počela je danas 1. avgusta, od kada je Pobjeda počela da objavljuje kupone na naslovnoj strani, a završava se 1. septembra.

Za učešće je potrebno sakupiti pet nedjeljnih kupona, zalijepiti ih na talon koji izlazi subotom – i poslati ih u koverti na adresu: Nova Pobjeda DOO, Ul 19. decembra  br. 5, sa naznakom: “Za nagradnu igru”.

Izvlačenje imena dobitnika (25 po kolu), kojima će pripasti kompleti udžbenika biće obavljena  11. avgusta (prvo kolo), 18. avgusta (drugo kolo), 25. avgusta (treće kolo) i 1. septembra (četvrto kolo). Nakon završnog kola, svim dobitnicima će, u zavisnosti od uzrasta osnovaca, biti dodijeljeni kompleti udžbenika za adekvatne razrede.

Partneri Pobjede u ovoj akciji, koja finansijski značajno olakšava start školske godine za stotinu porodica su: Hipotekarna banka, Ministarstvo prosvjete i Zavod za udžbenike i nastavna sredstva.

Portal Analitika