Politika

Rezolucija SNP-a nije uvrštena u dnevni red

Poslanici nijesu usvojili predlog Socijalističke narodne partije (SNP) da se na novoj sjednici parlamenta raspravlja o Rezoluciji o održavanju državnog referenduma o članstvu Crne Gore u NATO.
Rezolucija SNP-a nije uvrštena u dnevni red
Portal AnalitikaIzvor

Za je glasao 31 poslanik, protiv 37, dok je devet poslanika bilo uzdružano.

Lider SNP-a Srđan Milić ranije je pozvao sve poslaničke klubove da glasaju da se Rezolucija uvrsti u dnevni red, kako bi se otvorila sveobuhvatna rasprava koja bi, kako se nada, rezultirala usvajanjem tog dokumenta.

Rezolucija se, kako je poručeno iz SNP-a, ne bavi time kako će se ko izjasniti na slobodnom i poštenom referendum.

„Već samo, svjesni odgovornosti trenutka i potrebe da se na demokratski način riješi situacija u kojoj se Crna Gora nalazi nakon pozivnice za punopravno članstvo u NATO vojnom savezu, ističe da o tom pitanju građani treba direktno da odlučuju“, naveo je Milić.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.