Abiznis

TELENOR: U avgustu avanturistička trka

Kompanija Telenor organizuje avanturističku trku, jedinstveni izazov za ljubitelje aktivnog boravka u prirodi, koja će biti održana 7.avgusta na Žabljaku, na više lokacija Nacionalnog parka Durmitor.
TELENOR: U avgustu avanturistička trka
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Telenora, učesnici će rješavati brojne izazove na stazi, poput dešifrovanja poruka, prečišćavanja vode, pronalaska skrivenog blaga.

Mobilni telefon i internet učesnici će koristiti da se bolje orjentišu, pronađu savjete za uspješno rješavanje zadataka, kao i da, dodaje se, podijele doživljaje iz jedinstvenog predjela Nacionalnog parka Durmitor.

„Dobra pokrivenost Telenor mrežom i savremeni digitalni servisi biće od koristi za uspješno savladavanje zadatih izazova za pedeset učesnika, podijeljenih u deset timova. Najvještije učesnike avanturističke trke, koji za najkraće vrijeme stignu do cilja, pokažu fizičku spremnost i snalažljivost, očekuju vrijedne nagrade“, navode iz kompanije.

Iz Telenora su rekli da se pva trka te vrste u Crnoj Gori organizuje sa ciljem promocije upotrebe interneta i savremenih tehnologija.

Telenor organizuje trku uz logističku podršku Odreda izviđača „Njegoš“ i organizacije „Montenegro phototrekking“.

Portal Analitika