Fudbal

Iguain šokirao Italiju: Gurnuli su me u Juventus!

Novi napadač Juventusa i drugi najskuplji fudbaler svih vremena Gonzalo Iguain održao je danas prvu konferenciju za medije kao igrač Stare dame!
Iguain šokirao Italiju: Gurnuli su me u Juventus!
Portal AnalitikaIzvor

On je prvo obilazio muzej najtrofejnijeg kluba i Italije i upoznavao se sa istorijom kluba, a onda je pred novinarima javno optužio prvog čovjeka Napolija Aurelija de Laurentisa za odlazak sa San Paola...

"Moj odnos sa De Laurentisom nikada nije bio dobar jer on i ja nikada nijesmo razmišljali na isti način", kazao je Argentinac.

"Na odluku da prihvatim ponudu Juventusa uticao je i on, pošto me je gurnuo da se odlučim za tako nešto. Nijesam želio da provedem više ni minut sa tim čovjekom. Sada sam srećan i zahvaljujem ljudima iz Juventusa na velikom trudu koji su uložili da bi me angažovali".

Iguain je potom rekao da se lako odlučio za Staru damu iz jednog vrlo jednostavnog razloga...

"Ovo je važan klub u cijelom svijetu. Jedan od razloga što sam se odlučio za Juve jeste pobjednički mentalitet ovog tima. Sada moram da pokažem koliko zaista vrijedim. Ipak, nije bilo lako odlučiti se na ovakav korak, dugo sam razmišjao i savjetovao se sa prijateljima. U životu uvijek gledate da donosite najbolje odluke za sebe, a ja mislim da sam donio jednu takvu dolaskom u Torino", poručio je na kraju Gonzalo Iguain. 

Mozzartsport.com

Portal Analitika