Turizam

Počinje "Ajmo na Moraču": Manifestacija za Podgoričane i njihove goste

Manifestacija „Ajmo na Moraču 2016“ počeće sjutra u 17 časova na plaži „Galeb“, uz muziku i raznovrsan sportsko-rekreativni program, najavili su organizatori.
Počinje "Ajmo na Moraču": Manifestacija za Podgoričane i njihove goste
Portal AnalitikaIzvor

- Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, drugu godinu za redom, organizuju manifestaciju „Ajmo na Moraču 2016“, sa ciljem turističke promocije prirodno očuvanog potencijala grada - rijeke Morače, te u želji da se vrate sugrađani na moračke plaže, koje su nekad bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta – ističe se u najavi.

Tako će Podgoričani i njihovi gosti biti u prilicu da se oprobaju u šlaufijadi, vožnji kajaka, stonom tenisu, nogotenisu, odbojci na pijesku, šahu, bagu, pikadu. Uz to, medicinsko osoblje Doma zdravlja Podgorica mjeriće krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

- Dan na Morači biće upotpunjen degustacijom lubenice, rashlađene u rijeci, kako su se nekad naši sugrđani osvježavali tokom vrelog podgoričkog ljeta – ističu organizatori.

Manifestacija se održava svakog vikenda do 21. avgusta, od 12 do 17 sati, a posjetioci će uživati i u sportsko-rekreativnim sadržajima.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti putem elektronske pošte: ana.jovanovic@podgorica.travel ili telefona na broj 067/000-616.

Portal Analitika