Crna hronika

Obradović osumnjičen za zloupotrebu položaja

Direktor direkcije za željeznički saobraćaj Nebojša Obradović uhapšen je juče u slučaju „Ramada“, pod sumnjom da je zloupotrijebio službeni položaj.
Obradović osumnjičen za zloupotrebu položaja
Portal AnalitikaIzvor

Kako je na sjednici Skupštine Crne Gore kazao glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, njemu je određen tužilački pritvor do 72 sata.

''Našli smo da postoji osnovana sumnja da je jedno lice počinilo krivično djelo. Pripadnici Specijalnog odjeljenja su to lice lišili slobode i određen mu je pritvor do 72 sata i u okviru toga će biti ispitano i donijeće se odluka da li će se ići u sprovođenje istrage'' rekao je Katnić.

Menadžerka hotela „Ramada“ Patricija Pobrić dostavila je poslaniku Mladenu Bojaniću dokumentaciju, odnosno račune, koji ukazuju na to da je dva partijska skupa Socijaldemokrata u ovom hotelu platila Direkcija za željeznice novcem iz budžeta.

SD: Nije uradio ništa nezakonito

Socijaldemokrate su reagovale povodom hapšenja njihovog člana Nebojše Obradovića, navodeći da nije uradio ništa nezakonito.

''Riječ o ozbiljnom mladom čovjeku, koji je sve što je do sada radio,radio profesionalno, odgovorno i u skladu sa zakonom. S druge strane, očekujemo da će mediji i drugi učesnici u javnom životu poštovati Ustavom zagarantovanu pretpostavku nevinosti i dozvoliti nadležnim državnim organima da bez pritiska, i u skladu sazakonom, okončaju započeti postupak'' piše u saopštenju partije. (Pobjeda)

Portal Analitika