Društvo

Ministarstvo odbrane demantuje CDT: Objavljujemo podatke

Ministarstvo odbrane, na svojoj internet stranici, objavljuje analitičke kartice i putne naloge izdate za upravljanje službenim vozilima koja čine vozni park tog Vladinog resora. U reagovanju na saopštenje Centra za tranziciju da to Ministarstvo nije među onima koji objavljuju podatke o putnim nalozima i analitičkim karticama u skladu sa Zakonom o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja, iz tog Vladinog resora demantovali su tvrdnje koje su iznijete u tom tekstu.
 Ministarstvo odbrane demantuje CDT: Objavljujemo podatke
Portal AnalitikaIzvor

“Shodno Zakonu o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja, a imajući u vidu pregled glavnih obaveza organa vlasti i budžetskih jedinica tokom izborne kampanje, utvrđenih citiranim zakonom, koji nam je dostavila Agencija za sprečavanje korupcije uz svoj akt od 12.6.2016. godine, Ministarstvo, od 18.7.2016. godine, na svojoj internet stranici objavljuje analitičke kartice i putne naloge izdate za upravljanje službenim vozilima koja čine vozni park ovog Ministarstva”, kaže se u reagovanju Ministarstva.

Iz tog resora poručili su da će to raditi i ubuduće.

Kako su kazali, na sajtu Ministarstva mogu se naći podaci traženi Zakonom o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja za izvještajne periode od 12. do 17. jula, i od 18. do 25. jula.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.