Crna hronika

Afera Ramada: Uhapšen direktor Direkcije za željeznički saobraćaj

Nebojša Obradović, direktor Direkcije za željeznički saobraćaj, uhapšen je danas zbog slučaja "Ramada", saznaje nezvanično Televizija Crne Gore.
Afera Ramada: Uhapšen direktor Direkcije za željeznički saobraćaj
Portal AnalitikaIzvor

Njemu je, određen pritvor od 72 sata.

Specijalni državni tužilac za organizovani kriminal Milivoje Katnić, kazao je, u Skupštin i Crne Gore da su u tom tužilaštvu našli da postoji osnovana sumnja da je jedno lice počinilo krivično djelo.

"Jutros su pripadnici specijalnog odjeljenja to lice lišili slobode i određen mu je pritvor do 72 sata, i u okviru toga će biti ispitano i donijeće se odluka da li će se ići u sprovođenje istrage", rekao je Katnić.

Javnost je u prethodnom periodu, kroz reagovanja poslanika Mladena Bojanića, upoznata sa navodima da je skup Socijaldemokrata Ivana Brajovića, u hotelu "Ramada" navodno plaćen iz sredstava Direkcije za željeznice Crne Gore.

Bojaniću je dokaze o tome predala radnica hotela "Ramada“, Patricia Pobrić. Njoj nakon toga nije produžen ugovor o radu. Da li se u konkretnom slučaju radi o zloupotrebi državnih resursa, istraživala je Agencija za sprečavanje korupcije i specijalni tužilac Milivoje Katnić.

Komentarišući ovaj slučaj, premijer Milo Đukanović ranije je kazao da je sve urađeno sa ciljem da se proizvede novi politički i medijski skandal.

rtcg

Portal Analitika