Rukomet

Bogdanović upriličio prijem za žensku rukometnu reprezentaciju Crne Gore

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović priredio je danas prijem za igračice i stručni štab ženske rukometne reprezentacije Crne Gore, povodom predstojećih Olimpijskih igara.
Bogdanović upriličio prijem za žensku rukometnu reprezentaciju Crne Gore
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tokom prijema, gradonačelnik Bogdanović poželio je rukometašicama i stručnom štabu puno uspjeha na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju, i ocijenio da  su upravo  sportisti najbolji reprezent jedne države u svijetu.

On je istakao da je uspjeh koji su u prethodnom periodu postigle rukometašice za svaku pohvalu i divljenje, podsjećajući da su upravo rukometašice donijele Crnoj Gori prvu olimpijsku medalju u istoriji našeg sporta.

Ispred rukometne reprezentacije Crne Gore obratio se šef stručnog štaba Dragan Adžić, koji se zahvalio gradonačelniku Bogdanoviću na toplom prijemu, i obećao da će se njegov tim, kao i uvijek, truditi da i na ovom takmičenju reprezentuje Crnu Goru na pravi način.

Rukometašicama i stručnom štabu uručeni su i prigodni pokloni, a nakon toga organizovano je druženje sa sportskim kolektivima Prijestonice Cetinje.

Portal Analitika