Abiznis

PLANTAŽE: URA opet juriša na Plantaže

''Kompanija "13. jul Plantaže” je ponovo, ničim izazvano, došla na udar nove, politički reciklirane, perjanice - pod cenzusom uokvirenog – građanskog pokreta URA'', navodi se u saopštenju Plantaža.
PLANTAŽE: URA opet juriša na Plantaže
Portal AnalitikaIzvor

"I ovog puta juriš URA – ponovo pokrenut od strane prepoznatljivog malograđanskog subjekta ovog građanskog pokreta - je motivisan ličnim i pohlepnim interesima te osobe protiv koje se vode brojni postupci za nedjela koja je napravila u svojoj, takvim postupcima bogatoj, radnoj karijeri", naveli su iz Plantaža.

Prema njihvoim riječima dužni su isključivo radi zadovoljenja interesovanja javnosti i eliminisanja mogućeg dovođenja u zabludu površnih čitalaca bombastičnih poruka tog, od skora politički preobraženog i za "13. jul Plantaže" dežurnog dušebrižnika, a u najmanju ruku kontroverzne osobe saopšte sljedeće: 

"U skladu sa pozitivnim propisima sprovodimo suvereno svoju kadrovsku politiku, zapošljavanje i raspoređivanje zaposlenih, i u tom značajnom poslu moguće su greške i propusti, što potvrđuje i činjenica da je dotična kontroverzna pojava zauzimala značajno mjesto u našoj Kompaniji. Upravo zbog toga, naša kompanija ulaže dodatne napore da valorizuje i očuva svoje dosadašnje, osvjedočeno profesionalno i ljudsko postupanje prema svim zaposlenima, na potpuno jednak način i raspoređuje iste na radna mjesta u skladu sa svojim potrebama, a uz vođenje računa o njihovim, kako formalnim tako i ličnim svojstvima, vještinama i znanjima", navode iz kompanije "13. jul Plantaže".

Oni dalje navode da sva mjesta na koja su raspoređeni zaposleni su u skladu sa tim principima i ne mogu se nikako posmatrati kao gora ili bolja rješenja, nego isključivo kao rješenja donijeta srazmjerno kvalitetu radnog profila zaposlenih.

"Posebno ističemo, da politička, nacionalna, vjerska, polna ili ma koja druga pripadnost, bilo kojoj društvenoj organizaciji ili grupi, kao i orijentisanost bilo kojoj vrsti ideološke opredijeljenosti ne utiče na zapošljavanje i rasporedjivanje zaposlenih u našoj kompaniji, već isključivo njihove radne sposobnosti", zaključuju iz kompanije "13. jul Plantaže".

Portal Analitika