Društvo

Temperaturna razlika u centru Podgorice: Od 35 do 46 stepeni

Danas je na redu još jedan u nizu tropskih dana, iz zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju najavljuju do 35 stepeni, dok termometri u centru Podgorice opisuju drugačiju situaciju.
Temperaturna razlika u centru Podgorice: Od 35 do 46 stepeni
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz umjeren razvoj oblačnosti, a najviša dnevna temperatura biće 35 stepeni. Na sjeveru će tokom jutra ponegdje biti magle, a poslijepodne je lokalno moguća kratkotrajna mjestimično kiša, ili pljusak sa grmljavinom koji ponegdje mogu zahvatiti i centralne predjele.Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 24 do 35 stepeni. 
Podgorica: Pretežno sunčano, poslijepodne malo ili umjereno oblačno. Vjetar slab do umjeren južni. Jutarnja temperatura vazduha oko 22, najviša dnevna do 35 stepeni. 

dsc-0249

Ipak, termometar u samom centru grada u redu farmaceutskih radnji već je u 11 časova pokazao 35 stepeni, odnosno maksimalnu najavljenu dnevnu temperaturu.

Kod stadiona Budućnosti ''Podgorica je toplija za 11 stepeni'', te je na termometru u 11:15 pokazano vrtoglavih 46 stepeni.

dsc-0242
Portal Analitika