Muzika

After Beach Party obara rekorde posjećenosti

Festival After Beach parties iz dana u dan okuplja brojnu publiku duž crnogorske obale, i sudeći po dosadašnjoj posjeti koja raste, 2016. će biti godina kada će ponovo biti oboren rekord posjećenosti!
After Beach Party obara rekorde posjećenosti
Portal AnalitikaIzvor

Nakon sjajnih DJ nastupa evropskih zvijezda koji su imali priliku da posjete Crnu Goru u prve dvije sedmice programa After beach parties u četvrtak, 28. jula nas očekuju resident nastupi i živa svirka sjajnog benda ‘’Makao’’.

‘’Makao’’ će nastupiti na ‘’Almari’’ u Tivtu, dok će DJ Mallex gostovati na beach baru ‘’Onna’’ u Krašićima. Budvanski ‘’San Trope’’ će ugostiti DJ Steffa, ‘’Cuba Libre’’ u Sutomoru Morning Indian. Na teritoriji opštine Ulcinj za četvrtak izdvojen je DJ Angel koju nastupa na ‘’Aquariusu’’ a Seven Beats na plažnom kite surf centru ‘’Sand Box’’.

Festival će zvanično trajati do 15. avgusta, u organizaciji Montenegro Event Agencije, pod generalnim pokrotiviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma. Prijatelji festivala su svi crnogorski mediji, Crnogorski Telekom, Tuborg i Cockta.

Žurke i nastupi počinju oko 16 časova, ulaz je besplatan.

 

Portal Analitika