Region

Zapalio majku jer mu nije dala da se ubije

Policija u Vranju uhapsila je Slađana S. (35) zbog sumnje da je zapalio majku. Prema prvim informacijama, na suludi čin se odlučio jer ona nije htela da mu dâ ljekove da se ubije.
Zapalio majku jer mu nije dala da se ubije
Portal AnalitikaIzvor

On je ljekovima želio da se otruje i tako sebi prekrati život, pa je prije nekoliko dana u večernjim satima, vraćajući se iz grada, tražio od majke ljekove.

- Žena je, naravno, to odbila. Međutim, revoltiran zbog toga, uzeo je flašu s razređivačem koju je našao u dvorištu kuće, njime polio nesrećnu ženu i upalio je upaljačem! Ona je pokušala da se odbrani rukama, pa su joj one stradale. Teže posljedice sprečio je njen muž, odnosno Slađanov otac, pred čijim očima se sve odigravalo i koji je odmah priskočio u pomoć supruzi - priča izvor Alo.

Slađan je potom prijetio da će povrijediti i oca, ali i policijace kad su stigli na lice mjesta.

- Slađan najprije nije htio da sarađuje s policajcima, a potom je počeo da prijeti i njima. Sve vrijeme ih je psovao, vrijeđao i prijetio im da će ih ubiti i zapaliti. Policajci su, ipak, bez većih posljedica uspjeli da ga savladaju, vežu mu ruke lisicama i privedu ga u stanicu - dodao je sagovornik.

Slađanova majka je sa opekotinama na rukama prebačena u bolnicu, a puštena je kući nakon pružene medicinske pomoći.

Slađan je optužen za nasilje u porodici i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Telegraf.rs

Portal Analitika