Crna hronika

Milivojević uhvaćen u krađi čokoladica?

Izvršni direktor LGBT foruma Progres Stevan Milivojević uhvaćen je prošle sedmice u neuobičajnoj trgovini u supermarketu “Voli” na Starom aerodromu, koja je u kratkom roku alarmirala Osnovno državno tužilaštvo i inspektore podgoričke policije.
Milivojević uhvaćen u krađi čokoladica?
Portal AnalitikaIzvor

Dnevne novine saznaju da je Milivojević bio sumnjiv radnicama supermarketa zbog navodne krađe čokoladica, koje su potom pronađene u njegovoj torbi. Da je ovaj mladić zaista krišom ubacio slatkiše u torbu, u kojoj su pronađene, potvrđuje i snimak sigurnosne kamere "Volija", koji je dostavljen istražiteljima. Incident se dogodio 19. jula u 15.30 časova, a s obzirom da je riječ o krivičnom djelu koje se goni po privatnoj tužbi, osnovni državni tužilac Ivan Medojević, koji je izašao na lice mjesta, ipak, nije formirao predmet.

"Povodom ovog događaja nije formiran predmet", kratko je za DN saopštila portparolka ODT, tužiteljka Danka Ivanović-Đerić.

Prema riječima očevidaca, radnice su primijetile sumnjivo ponašanje ovog NVO aktiviste, o čemu su odmah obavijestile obezbjeđenje. Kako Milivojević nije pristajao da pokaže torbu na pregled i neljubazno se ponašao, iz "Volija" su pozvali policiju, a policija tužioca. Sagovornik DN ispričao je da je mladić na kraju morao da otvori torbu, ali nije priznao da je otužio čokolade. Međutim, nadzorna kamera je sve snimila.

Upitani da prokomentarišu da li će tužiti Milivojevića, iz PR "Volija" saopštili su da nijesu obaviješteni o događaju, te ne znaju da li će i kada preduzeti raspoložive mjere.

DN su pokušale da stupe u kontakt i sa Milivojevićem. Međutim, on nije odgovarao na telefonske pozive.

Dnevne novine

Portal Analitika