Region

MMA borac Đurašinović nokautirao policajca: Pukom srećom izbjegao smrt

Policajac Dušan Lazarević, koga je MMA borac Miljan Đurašinović (37) zvani Tasmanijski đavo nokautirao u sudnici, izbjegao je sigurnu smrt zahvaljujući fizičkoj snazi i dobro utreniranim mišićima vrata i leđa, pišu beogradski mediji.
MMA borac Đurašinović nokautirao policajca: Pukom srećom izbjegao smrt
Portal AnalitikaIzvor

Ljekari su utvrdili da je prilikom udarca zadobio potres mozga i manje opasne povrede vratnog dijela kičme i da samo jakoj izdržljivosti i kondiciji može da zahvali što mu podivljali Tasmanijski đavo nije polomio vrat!

Kako „Alo!” saznaje iz izvora bliskih sudu, policajac je u istrazi izjavio da prilikom incidenta nije osjetio ni udarac, ni bol.

- Sjećam se samo da sam izgubio svijest i da sam pao na pod! Nisam osjetio ni udarac, pa čak ni bol, jer se sve odigralo neočekivano i velikom brzinom. Đurašinović mi je zadao udarac na pregibu između vrata i ramena, jer kao ultimat-fajter zna da se protivnik tako najlakše onesposobi. Tada nisam osjetio bol, jer je udarac bio iznenadan i munjevit. Na tom mjestu sam imao modricu i samo po njoj sam znao gdje me je tačno udario - izjavio je povrijeđeni Dušan Lazarević.

Portal Analitika