CEDIS

CEDIS: I danas isključenja

Djelovi više crnogorskih opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS: I danas isključenja
Portal AnalitikaIzvor

Kako su kazali nova brojila biće ugrađivana od osam do 18 sati.

Nova elektronska brojila biće ugrađivana u Rožajama u ulicama 29. novembra, Jaha Kurtagića, 13 jula, Maršala Tita, Tržnom centru

U Rožajama nova brojila biće ugrađivana u Sarajevskoj i Karavanskom putu. Nova brojila na Žabljaku biće ugrađivana u Prisoju, Kovačkoj dolini, Banovicama, Pejovom dolu, Tmajevcima ulici Mojkovačke bitke.

U Mojkovcu nova brojila biće ugrađivana u Ravnima, Mostinama i Mojkovačkih junaka,

U Podgorici zbog radova u trafostanicama Ave Marija Kolčević, Momišići 14 i Katel, od decet do 15 sati, bez napajanja električnom energjom ostaće bivša zgrada Vatrogasne na uglu ulica “Novaka Miloševa” i “Brastva i jedinstva”, prvi dio zgrade Maxim u ul. “Moskovskoj”, Zgrade uz Vojnu Komandu I zgrade na uglu ul. Vasa Raičkovića I ul.Jovana Tomaševića.

U Ulcinju zbog radova u trafostanici Komunalno, u utorak od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Okov, Komunalno i vodovod i dio naselja Kodre.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži od devet do 15 sati u Nikšiću bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada Treske.

Portal Analitika